Valentijn Fitness Special

WE LOVE FITNESS! ONTVANG 2 MAANDEN GRATIS ALS JULLIE JE SAMEN INSCHRIJVEN

Schrijf je nu samen in bij Clever Fit Heerlen en krijg twee maanden gratis fitness cadeau! Deze gratis aanbieding is geldig van 14 februari tot en met 28 februari. Schrijf je nu in via het actieformulier, voor het gemak hoeft maar 1 iemand zich in te schrijven. Wij regelen de rest! 

In onze fitnesscentra train je wanneer jij dat wilt, op jouw manier

Wij staan voor je klaar. We bieden meer dan alleen betaalbare fitness. In onze sportschool fitness je in een fijne sfeer, gebruik je apparaten van topkwaliteit en profiteer je van een afwisselend trainingsaanbod. Bij Clever Fit vind je de training die bij jou, je doelen en je budget past. Student of oudere fitnessliefhebber? Beweeglijke tiener of prestatiegerichte krachtsporter? Wij stellen een persoonlijk trainingsplan voor je op en helpen je fit te worden.

Klaar om samen fit te worden? Klik hier of op onderstaande afbeelding en schrijf je direct in!


Clever Fit in Heerlen is dé plek voor krachtfitnessgroepsfitnesscardiofitness, en functioneel training. Bij Clever Fit ben je verzekerd dat jij je doelen behaald met de vele faciliteiten, de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die je van een fitnesscentrum mag verwachten. Probeer Clever Fit nu uit met een Gratis Dagpas Fitness.

GEEN ZIN OM ALLEEN TE SPORTEN?

Wij bieden groepslessen aan!

Lees meer

WELKOM BIJ FITNESSCENTRUM CLEVER FIT

clever fit beschikt over maar liefst 1300m2 trainingsruimte met voldoende apparatuur. Onze luxe cardioapparatuur van Matrix is voorzien van opties om het sporten een stuk aangenamer te maken.

Lees meer
Meer nieuws
 • GROEPSLESSEN

  GROEPSLESSEN

  Geen zin om alleen te moeten sporten? Wij bieden ook groepslessen aan. Ontdek alle voordelen!

  Lees meer
 • CARDIOTRAINING

  CARDIOTRAINING

  Bij ons kun je Cardiotraining doen. Je traint wanneer jij dat wilt, op jouw manier.

  Lees meer
 • KRACHTTRAINING

  KRACHTTRAINING

  Virtuele groepslessen zoals spinning, power, yoga, steps en bij ons kun je krachttraining doen. Je traint wanneer jij dat wilt, op jouw manier.

  Lees meer
 • GRATIS DAGPAS

  GRATIS DAGPAS

  Twijfel je nog over een abonnement bij Clever Fit? Vraag een dagpas aan en kom ons gratis een dagje uitproberen.

  LEES MEER